Mand til Mand VÆRD AT BESØGE

Skal du til London?

Skal du til London?

Juleshopping i London lyder bestemt ikke som nogen dårlig idé, nye og spændende butikker blandet med store klassikere. Få klaret juleshoppingen i ro og mag uden gavestress i nye omgivelser (de lange køer kan du nok ikke undgå). Jeg er typen, der løber rundt i Københavns gader den 23. og køber alle gaverne, men i år skal det være nok, og jeg er nu officielt gået i gang med gaveindkøb.

HVIS jeg havde muligheden for at tage et smut til London i løbet af de næste par uger, skulle jeg uden tvivl forbi en super fed butik ved navn O’Dell’s store. Butikken ligger lidt i udkanten af centrum, men er bestemt et besøg værd hvis du sætter pris på eller leder efter nogle utrolig lækre herresager. Kan du ikke nå forbi London i denne omgang så fortvivl ej, besøg O’Dell’s lækre webshop www.odellsstore.com.

Go’ 2. søndag i advent.

 

Her er et par ting som jeg er ret vild med.
1. Elegant ur 2. Espresso kop 3. Cement plante holder 4. Rum frisker 5. Diamant lampe

 

Skal du til London?  Skal du til London? Skal du til London? Skal du til London? Skal du til London?

Skal du til London?
Artikel
Skal du til London?
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Tine Weis
    december 9, 2014 at 19:09

    Aaajjj, hvor er det pudsigt og sjovt 🙂 Ha ha. Jeg læser selvfølgelig artiklen, fordi jeg skal til London i julen. Synes, det lyder som en rigtig spændende butik, så jeg klikker ind på linket for at se, hvor jeg kan finde butikken.
    Her må jeg så skraldgrine .. for den ligger i selvsamme gade, hvor jeg skal hen!! Og hvor jeg har været utallige gange, da det er gaden, min kæreste bor i .. ha ha. Og jeg har også været i den fede butik flere gange!! Hmmm, men jeg har aldrig lagt mærke til navnet. Silly me 😉 Hermed anbefalet af mig også <3

Leave a Reply