D.I.Y. Jul (X-mas) KIDS

Juleklip og julehygge

Juleklip og julehygge

For nylig var jeg til en lille hyggelig julestue hos Rie Elise Larsen. Her var masser af glimmer og glitter, smukt papir og masser af smukke og skønne idéer til julepynt og pynt, som kan bruges året rundt. Jeg var vildt inspireret af kreativiteten og mulighederne som Rie er så dygtig til at generere. Det meste af Rie’s univers er en opfordring til kreativitet, og hun er efter min mening top-leverandør når det gælder smukt gear til klippe-klister-værktøjskassen.

Juleklip og julehygge

Du kan også nøjes med at kaste dig frådende over alle de mange smukke ruller indpakningspapir, som gør det mulig for dig at pakke de smukkeste julegaver ind i.

Juleklip og julehygge

Håndlavet papir – mønstret papir – mobiler og stjerner der er lagt i ovenen til at eksperimentere selv, og er man ikke så god til det med idéerne eller bare til selv at gå i gang er der også råd for det. Rie har nemlig et par små DIY-kits – en lille pakke med alt hvad du skal bruge til f.eks. at lave en skøn drømmefanger eller uro.

Juleklip og julehygge Juleklip og julehygge Juleklip og julehygge

 

Juleklip og julehygge

 

Juleklip og julehygge

Yndig idé til borddækningen

Juleklip og julehygge

Rie kan også andet end papir, hun laver nogle af Danmarks bedste viskestykker – og her tør jeg godt lægge hovedet på blokken, jeg har nemlig testet dem og udover, at de er smukke at have hængende, så suger de perfekt og rækker langt.

Juleklip og julehygge

Juleklip og julehygge

Fine postkort og søde idéer til pynt og kræmmerhuse.

     Klik dig forbi hendes webshop og se alle de mange muligheder.

Endvidere kan du på Rie Elise Larsens You Tube kanal se mere end 20 DIY film klik her

 

Juleklip og julehygge
Artikel
Juleklip og julehygge
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply