INTERIØR

Et enkelt display til alle dine herligheder

 

 

F I V E S Q U A R E
___

by We Do Wood

 

Nyhed fra We do Wood er denne her reol Fivesquare i bambus – Fuldstændig enkel i designet og det giver alle hyldernes indhold mulighed for at shine. Det betyder, at reolen stiller krav til din ordenssans og sans for at samle dine ting smukt sammen og på den måde kan du let skabe hurtige og markante ændringer i hjemmet, blot ved at udskfite indholdet på hylderne. Du kan jo betragte den som et butiksvindue der fra tid til anden, skal have nyt indhold. Det der er smart ved reolen her er, at den ikke er særlig dyb, og det gør den nem at placere alle vegne, også bag en dør.

Herunder og over ser du bud på de mange funktioner reolen har. Er du typen der gerne vil bruge den som en dekoration et sted i hjemmet, så kan du jo skifte udtryk i temaer som f.eks.: Farvetema: Hold alt i en farve nuance eller saml al din yndlings keramik, eller din glassamling…. find selv på mere…

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply