Gadget's Produkt og design (Interior design)

En smuk kobberpen der vil forandre dit liv for altid!

Jeg har fulgt de her designere noget tid. Første gang jeg mødte dem, er præcis et år siden – der skrev vi flg. om dem – læs her. Jeg har løbende haft mail-korrespondance med de her seje drenge, som for øvrigt er franskmænd og simpelthen så søde og cool – De formår at gøre teknologi smuk og æstetisk. Deres idéer er unikke og formgivningen sublim. -Så da jeg blev inviteret til at komme forbi deres lillebitte stand på North Moderne messen i sidste uge – de havde noget de meget gerne ville vise mig live, blev de straks noteret på toppen af min must-visit liste. Drengene jeg taler om kalder sig Orée.

 


The Stylograph – pennen der vil forandre dit liv


Okay, jeg ved godt det er et ret vildt statement – “Pennen der vil forandre dit liv”, men det er ikke en underdrivelse, det er jeg sikker på, du vil give mig ret i når du har læst mit indlæg. En smuk kobberpen der vil forandre dit liv for altid!

 

Jeg ser mig selv som værende ret tjekket når det gælder den digitale verden. Hele mit arbejdsliv er jo bygget op digitalt – mit online magasin, min blog osv. Jeg er temmelig aktiv på de sociale medier, og de jeg i 2006 kom på Facebook, var der ingen jeg kendte tilstede på platformen. Jeg er vild med gadgets, og står altid først når der er nyt på vej.
Jeg er dog også storforbruger af notesbøger. Her skriver jeg lister, inspiration, idéer, noter og små skitser mange gang dagligt. Det hænger jo ikke sammen med min digitale færden, det er jeg godt klar over, men intet kan erstatte behovet for hurtigt at kunne nedfælde en idé eller en hurtig skitse som en pen på et papir. Det der med at stå og fumle med sin iPhone eller tablet dræber kreativiteten øjeblikkeligt. Drengene beskriver det smukt således:

“Hver idé betyder noget, fra den mest personlige til den mest radikale. Men alle idéer starter på samme måde, skrøbelige og undvigende i vores hjerner. Derfor bør værktøjer, vi bruger til at fange vores idéer, ikke stå i vejen. Alligevel står selv de mest moderne værktøjer, ligegyldig hvor sofistikerede de er i vejen. Intet kan slå enkelheden ved  pen og papir. Så derfor besluttede vi at gøre pen og papir klar til den digitale tidsalder.

The Styleograph pen er højteknologisk, den husker alt hvad du skriver og tegner i 24 timer. Indenfor de 24 timer synkroniserer du pennen med din computer og alle dine noter og skitser overføres digitalt. Du kan tilmed digitalt redigere i dine håndskrevne noter, ændre farve og konvertere dem til en PDF. Ligeledes kan du gemme dine tegninger, som for øvrigt kan åbnes i illustrator og arbejde videre på dem, bygge flere lag på og ligeledes rediger dem. Det her må være særligt banebrydende for designere. Papiret spiller naturligvis en rolle her, det er også fyldt med teknologi, så pen og det specielle papir er afhængige af hinanden.

En smuk kobberpen der vil forandre dit liv for altid!

Orée har endnu engang formået at forene højteknologi med smukt og æstetisk design – to ting der ellers sjældent følges ad. BRAVO!

Jeg var så opslugt af The Stylograph – jeg vil nærmest kalde det en forelskelse, da jeg fik lov at lege med den på messen. Den er let og behagelig at skrive med og papiret ligner helt almindeligt papir. Noten jeg skrev, blev let synkroniseret med drengenes Macbook og jeg kunne efterfølgende se den tikke ind på skærmen.

En smuk kobberpen der vil forandre dit liv for altid!

Det bliver altså bedre endnu! – Kan du se den lille konvolut øverst i højre hjørne? – Den lille konvolut er aktiv! Dvs. at du kan sende direkte dine noter til en modtager via e-mail direkte med pennen – Du prikker blot med pennen på konvolutten, skriver en mailadresse og prikker pennen på konvolutten og så er den sendt! Det er så freaking cool!
Jeg står forrest i køen, når pennen kommer på markedet – hvilket Orée håber på at den gør til oktober.

Hvis du har lyst til at følge med i udviklingen (det har jeg) så kan du signe op og blive opdateret på The Stylograph’s rejse – klik her

En smuk kobberpen der vil forandre dit liv for altid!
Artikel
En smuk kobberpen der vil forandre dit liv for altid!
Beskrivelse
Jeg har fulgt de her designere noget tid. Første gang jeg mødte dem, er præcis et år siden - der skrev vi flg. om dem - læs her
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Katrine
  august 19, 2015 at 20:23

  Fuuuuuuuuuuuuuck hvor er det skide hamrende mega latterligt smart!!!! Undskyld banderiet. Men altså! Som designer kan jeg se UENDELIGE muligheder! Nøj. Den må koste en million dog? 😉

 • Reply
  Helge Jørgensen
  august 19, 2015 at 20:26

  Det lyder godt vildt. Er der nogen pris?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 19, 2015 at 21:12

   Den er så cool, så man tror det er løgn:-) De kendte ikke helt prisen – men de mente den kom til at ligge på omkring 300/400€ inkl. notesbog med det særlige papir

 • Reply
  Helen Husted
  august 19, 2015 at 20:50

  Nøjjjj, den må jeg eje! Lækker-lækker!?

Leave a Reply