BLANDEDE BOLCHER Produkt og design (Interior design)

Fair Trade Designers

Det var så fint skrevet, at jeg måtte kopiere det direkte fra hjemmesiden:

Citat:  “FairTrade Designers er en bevægelse, et forum, et hjertebarn, et samarbejde, en vision, der grundlæggende handler om at bruge de danske designtraditioner og innovationsprocesser til at skabe bæredygtige udviklingsprocesser blandt den 3. verdens kunsthåndværkere og på den måde bruge designfaget som social løftestang.

FairTrade Designers er etableret i 2007 af Pil Bredahl, Henriette Melchiorsen og Liselotte Risell. Alle tre er uddannet møbel- og produktdesignere fra Danmarks Designskole og har hver især designet produkter til det internationale massemarked og deltaget på eksperimenterende designudstillinger i ind- og udland.

Vi er gået sammen i et inspirerende samarbejde, som vi selv kalder et fællesskab, et forum og et hjertebarn. Et samarbejde der grundlæggende handler om at bruge danske designtraditioner til at skabe version 2.0 af bæredygtigt design”.

Læs mere her

Fair Trade Designers

“Worm3 + 5” smukt håndlavet fad, lavet af træ fra Gana, selvfølgelig Fair Trade

Fair Trade Designers

Håndlavede puder. Design FairTrade Designers, lavet af Miao, Yi og Lisu, kvinder fra Kina

Fair Trade Designers
Artikel
Fair Trade Designers
Beskrivelse
Det var så fint skrevet, at jeg måtte kopiere det direkte fra hjemmesiden: Citat:  "FairTrade Designers er en bevægelse, et forum, et hjertebarn, et samarbejde, en vision, der
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply