Produkt og design (Interior design) Soveværelse (Bedroom)

Dimseri til natbordet

Dimseri… super udtryk ikk? Dimseri er det, der skaber stemning, personlighed og hygge i boligen. Dimseri er når man forskønner noget med smukke dimser, altså fine interiør-accessories. I dagens indlæg dimser jeg lidt omkring natbordet, fordi jeg synes det er hyggelig og stemningsfuldt at skabe lidt luksus ved siden af sengen. Det giver lyst til at tilbringe mere tid i soveværelset, gå tidligt i seng med en god bog, en spændende podcast eller måske et afsnit at yndlingsserien.

Jeg blev indspireret til indlægget her af den cool New Yorker webshop TRNK. Webshoppen er stiftet af to passionerede fyre, som virkelig har sans for design, stemning og de lækre fund. Tjek den endelig ud her. På deres site har de engang imellem nogle inspirerende indlæg og et af disse inspirerede mig i dag.

Vaser

Liv i form af friske blomster eller en grøn gren på natbordet i soveværelset er ren luksus. Sæt dem i en lækker vase som også er dekorativ uden blomst, for ja… hvor tit har man overskud til at sørge for blomster og grønt på natbordet? Derfor vælg en vase der også er smuk tom. Miks evt. et par stykker og vær ikke bange for at blande materialer som beton og glas – råt og elegant, det kan nemlig virkelig noget sammen. Her er et par bud på flotte og rå vaser

 

Alle vaserne kan købes her


Lamper

En elegant bordlampe på natbordet eller på væggen kan også skabe samling og hygge. Vælg gerne en med et statement eller en med et stærkt og skulpturelt udtryk.

Et bud på lamper med udtryk ser du her – alle lamperne kan findes lige her

 


Duft

Et lækkert velduftende soveværelse er ikke dårligt. Dufte kan berolige og det er da ikke så tosset inden sengetid. Et enkelt, flot duftlys eller en røgelsespind i en lækker holder, er både dekorativ og bringer en god duft i lokalet.

Se nu bare her

 

Både røgelsespinde, beholder og duftlys kan købes her 

… Nå men godnat, jeg smutter tidligt i seng 😉

Dimseri til natbordet
Artikel
Dimseri til natbordet
Beskrivelse
Dimseri... super udtryk ikk? Dimseri er det, der skaber stemning, personlighed og hygge i boligen. Dimseri er når man forskønner noget med smukke dimser, altså fine interiør-
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply