BLANDEDE BOLCHER

Instagram inspiration

Instagram er en daglig inspiration for mig – og sikkert også mange af jer, gætter jeg på?

Personligt elsker jeg når nogle af de mennesker, jeg følger på Instagram, fortæller hvem de selv inspireres af, for der er tit guldkorn imellem, som jeg ikke selv ville være faldet over imellem de mange millioner af accounts, der efterhånden findes.

Jeg følger selv lidt over 500 – så der er mange daglige indtryk i flere forskellige genrer. Jeg har prøvet at vælge 9 af mine favoritter, som jeg håber kan inspirere jer, skønne læsere 🙂

Instagram inspiration

1. @mimi_brune – Alya er fra Sankt Petersborg, selvudnævnt ‘natural light and dark tones lover’ – og kageelsker. Så vær forberedt på lækre billeder, der giver mindelser om barokke malerier.
2. @hildemork78 – Hilde er grafisk designer, fotograf og æstetiker til benet. Hendes univers er lyst og inspirerende (og lige nu ofte fyldt med den norske sne).
3. @absinthemindedswede – Peter Boman er fotograf, skribent, far, globetrotter. Og en utrolig venlig sjæl. Sammen med sin hustru skaber han smukke still-billeder fra deres down-to-earth dagligdag på den svenske kyst. Og deler ofte de spændende steder man skal besøge i nabolaget omkring Göteborg.
4. @kirstenrickert – Kirsten er überkreativ – kunstner, mor, skribent. Der er altid skønhed at finde i hendes galleri. Og spændende at følge med i hendes home-schooling af børnene.
5. @rrrroza – er analog fotograf fra Istanbul med øje for skønheden i dagligdagen, små fine stilleben, og levende street-photo.
6. @annaremarchuk – Anna kan noget helt særligt med blomsterarrangementer. Hendes feed er en helt fast vekslen mellem smukke stilleben, og lige så smukke billeder fra den ukrainske natur.
7. @arielealasko – Ariele er noget så sjældent som træskærer. Hendes billeder viser flere stadier af udformningen af hendes (meget eftertragtede) trævarer, hendes studie/værksted – og livet i Brooklyn med kat og hund.
8. @kodakmoments_bynina – Nina tager de mest utroligt fine og poetiske billeder, aldrig uvedkommende, og tit med spændende dobbelteksponeringer.
9. @alessioalbi – en af de mest fantastiske portrætfotografer, jer endnu er faldet over på IG. Alessios billeder er altid stærke og fulde af historie.

(Og selvfølgelig, hvis I har lyst, kan I følge mig på Instagram hér: @mafyno)

Instagram inspiration
Artikel
Instagram inspiration
Beskrivelse
Instagram er en daglig inspiration for mig - og sikkert også mange af jer, gætter jeg på? Personligt elsker jeg når nogle af de mennesker, jeg følger på
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply