OY OY

OY-OY præsenterer en fantastisk fin kollektion, og her var mange ting som jeg vidst lige skal have fingrene i. Lækre pasteller, et strejf af neon og miksede materialer som kork, træ og lækker tekstil. OY OY’s formsprog er tydeligt og stilerent defineret og jeg glæder mig til at se varerne i butikkerne.

OY OY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OY-OY presented a stunning fine collection, and there were many things I can’t wait to get my hands on. Delicious pastels, a touch of neon and mixed materials such as cork, wood and textile, SO delicious. OY OY’s design language is clear and pure defined and I am excited to see the goods in the shops.

OY OY
Artikel
OY OY
Beskrivelse
OY-OY præsenterer en fantastisk fin kollektion, og her var mange ting som jeg vidst lige skal have fingrene i. Lækre pasteller, et strejf af neon og miksede
Forfatter
Boligcious

4 Comment

  1. Ja, der er rigtig meget fint i den nye kollektion fra OYOY! Noget af det dukker op på http://www.hallingstad.dk i løbet af efteråret;)

  2. What are the finest sites and also sites specializing in looking through and also document?

Leave a Comment

Email (will not be published)