Produkt og design (Interior design)

OY OY

OY-OY præsenterer en fantastisk fin kollektion, og her var mange ting som jeg vidst lige skal have fingrene i. Lækre pasteller, et strejf af neon og miksede materialer som kork, træ og lækker tekstil. OY OY’s formsprog er tydeligt og stilerent defineret og jeg glæder mig til at se varerne i butikkerne.

OY OY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OY-OY presented a stunning fine collection, and there were many things I can’t wait to get my hands on. Delicious pastels, a touch of neon and mixed materials such as cork, wood and textile, SO delicious. OY OY’s design language is clear and pure defined and I am excited to see the goods in the shops.

OY OY
Artikel
OY OY
Beskrivelse
OY-OY præsenterer en fantastisk fin kollektion, og her var mange ting som jeg vidst lige skal have fingrene i. Lækre pasteller, et strejf af neon og miksede
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

Leave a Reply