Borde (Tables) Gaveidéer (Gift ideas) Produkt og design (Interior design)

Boligcious spotter tendenser 2013

Købelysten er så småt ved at vende tilbage, efter en voldsom shoppemåned som december jo er. Januar gør lidt ondt, i hvertfald i min pengepung, men det gør ikke noget, for jeg har faktisk været lidt mættet. Men nu hvor alle firmaerne begynder at røre på sig med forårsnyheder og nye trends, kan jeg mærke lysten til nyt vende tilbage.

En af de stærke tendenser vi ser dette forår er Kobber, messing og farven grå. Grå vægge og grå møbler. Kelim tæpper, tæpper med etniske udtryk er også et stort hit.

Boligcious spotter tendenser 2013

Gulvtæppe 875 kr. – Smuk væglampe fra House Doctor sort og kobberfarvet 1089 kr. – Lysestager fra Kähler 139 kr. – Lækker grå sofa fra House Doctor. Designet er tidsløst, og den kan blødes om med masser af puder eller, den kan forblive uden puder for et stramt og skulpturelt udtryk. 8.997 kr. – Kobber fyrfadsstage fra Louise Roe. Fås i to størrelser fra 99 kr. – Geniale opbevaringsbøger fra House Doctor 110 kr. – Kobberbordet her er jeg FULDSTÆNDIG vild med. Jeg synes det er så smukt 4.695 kr.

Du finder varerne hos CoolNordic.dk

One of the strong trends we see this spring is copper, brass and the color grey. Grey walls and grey furniture. Kelim rugs and ethnic rugs are also a major hit. Here are some favorites from CoolNordic.dk

Boligcious spotter tendenser 2013
Artikel
Boligcious spotter tendenser 2013
Beskrivelse
Købelysten er så småt ved at vende tilbage, efter en voldsom shoppemåned som december jo er. Januar gør lidt ondt, i hvertfald i min pengepung, men
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  monsterscircus
  januar 22, 2013 at 20:18

  Så lækre fund, er netop på jagt efter det helt rigtige tæppe, og dét der skulle måske tages op til overvejelse! Tak for altid dejlig inspiration og hav en smuk aften!

 • Reply
  Maria Blichfeldt
  januar 22, 2013 at 20:53

  Tak for altid gennemarbejdede indlæg! Og for rigtig meget god inspiration.
  Har lige lavet en DIY-stige, som skal bruges som garderobe, efter at have set dit DIY-indlæg. Og dejlige trends!
  Min nye lejlighed kommer til at være meget inspireret af denne dejlige blog.

  • Reply
   Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
   januar 22, 2013 at 23:28

   Hej Maria
   ihh altså 1000 1000 tak for dine søde ørd og hvor er jeg bare glad for at kunne bidrage til inspiration. Send da lige et billede når den stige er kommet på plads, det vil jeg rigtig gerne se.
   Kærlig hilsen

   Malene

Leave a Reply