Gaveidéer (Gift ideas) KIDS Produkt og design (Interior design) Vi tester

"The Ugly Duckling"

by
Aviendo Fairy Tales


I ferien har vi alle 4 kastet vores kærlighed på “The Ugly Duckling” designet af Aviendo Fairy Tales baseret på H.C. Andersens klassiske eventyr. 

“The Ugly Duckling” er en bog – et spil – en hyggestund for hele familien i den lækreste indpakning.

"The Ugly Duckling"

Så lækker er den smukke pakke, når den ankommer. Emballagen bruges også til opbevaring af spillet, når det ikke er i brug, fint nok til at have liggende fremme. Fyren i den lille æske, har man dog aldrig lyst til at pakke væk igen, han kan nemlig stå fint og pynte i hjemmet. På den måde kan spillet anvendes til mange forskellige ting.

"The Ugly Duckling"

I den store æske gemmer sig et spillebræt i træ smukt illustreret af Sara Lillie Gornitzka, med petroleums farvede ruskindsdetaljer. Så fint ned til mindste detalje.

"The Ugly Duckling"

Når spillepladen foldes ud, finder du den fine bog med Sara Lillie’s smukke illustrationer, som danner rammen om H.C. Andersens eventyr. Bogen kan bruges som alm. godnatlæsning eller som en del af spillet.

"The Ugly Duckling"

Her er han så den lille fyr, The Ugly Duckling ♥ Fortæl mig lige hvem der nogensinde kunne finde på at pakke ham her væk igen!

"The Ugly Duckling"

The Ugly Duckling er lidt af en tumling – Hans krop er helt rund, så han kan kun stå, når bliver placeret på de medfølgende fødder i gummi.

"The Ugly Duckling"

SÅDAN SPILLER DU:

Aviendo Fairy Tales lægger op til, at man læser eventyret. Bagerst i bogen kommer en række spørgsmål, som er opdelt i to alderstrin – Der er således spørgsmål til de mindste og de mellemste. Spillepladen foldes ud, og afslører et kort, som strækker sig over handlingen i bogen. Den Grimme Ælling kan placeres på stien, og flytte fra destination til destination via pladens små fordybninger. Efter hvert besvaret spørgsmål, rykkes Den Grimme Ælling frem mod sit mål.

"The Ugly Duckling"

Vi spiller det lidt anderledes, da Wilfred er en lidt utålmodig fyr. Jeg læser historien og for hvert nyt kapitel, rykker vi Den Grimme Ælling ad stien gennem de destinationer vi netop har læst om. Super hyggeligt!

"The Ugly Duckling"

Boligcious dom…

Jeg er vild med konceptet. Det er super godt tænkt, at alle elementer kan bruges sammen og hver for sig. Vi er alle vilde med figuren Den Grimme Ælling, og den passer jo perfekt ind i en typisk skandinavisk indretning. Bogen kan bruges udelukkende som en smuk visuel historiebog og selve spillebrættet/kortet i træ er så dekorativt, at det kan ligge, stå eller hænge fremme som et fint indslag på børneværelset. Udover, at det hele er så fint, så er det altså lige så underholdende i fri leg.

Der er så mange fine muligheder i Aviendo Fairy Tales (…i øvrigt et dansk firma, det er vel lige på sin plads at nævne). Er man ikke til nips, er spillet også fint at have liggende fremme i sin indpakning.

The Ugly Duckling er den ultimative dåbs- eller fødselsdagsgave! Spillet koster 799 kr. Selve figuren kan købes seperat for 499 kr. Find forhandlere her.

Ekstra feature

Pga. af Den Grimme Ællings runde underkrop, kan man ved hjælp af gummifødderne placere ællingen på forskellige måder, så dens kropssprog ændrer sig markant. Man kan også rykke rundt på ællingens øjne og næb. Jeg er vild med de mange skønne udtryk.

"The Ugly Duckling" Foto: Malene Marie Møller


Indlægget er sponsoreret – Ord, oplevelse og holdninger til og om produkt stammer fra mig. De er helt ærlige og uden omsvøb 🙂

 

"The Ugly Duckling"
Artikel
"The Ugly Duckling"
Beskrivelse
by Aviendo Fairy Tales I ferien har vi alle 4 kastet vores kærlighed på "The Ugly Duckling" designet af Aviendo Fairy Tales baseret på H.C. Andersens klassiske eventyr.  "
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply