Gaveidéer (Gift ideas) Opbevaring (Storage) Produkt og design (Interior design)

Boxes to die for!

Tapetserede æsker har vi set længe, og man kunne godt blive lidt trætte af dem, men når det gælder Andrea Larssons æsker, bliver jeg aldrig træt! Andrea Larsson ejer af Daisy Copenhagen, formår at holde liv i de tapetserede æsker ved, konstant udfordrer deres muligheder. Små smukke detaljer som lukning med silkebånd, leg med patchwork og samarbejde med kunstnere holder liv i de fine æsker.

Se mere hos Daisy Copenhagen

Boxes to die for!

Andrea Larsson, owner of the Danish design company, ‘Daisy Copenhagen’, creates beautiful boxes covered with lovely wallpaper. Andrea adds fine details like fastening with silk ribbons, wallpaper in patchwork and collaboration with artists. She continues to challenge the boxes expression and purpose.

Visit her lovely website here

Boxes to die for!
Artikel
Boxes to die for!
Beskrivelse
Tapetserede æsker har vi set længe, og man kunne godt blive lidt trætte af dem, men når det gælder Andrea Larssons æsker, bliver jeg aldrig træ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply