BØGER GAVEGUDEN Gaveidéer (Gift ideas)

Sød tøs…


En rigtig tøse-bog


Sød tøs...

Sød tøs – Lev vel… åhhh hvor jeg mindes mine gamle poesi- og venindebøger fra teenageårene. Hvad blev der af dem? Eksisterer de stadig – Det gør de jo nok, men de er næppe lige så populære som da jeg var teenager, det er nok en af de ting, som de sociale medier har aflivet.

Men os, der tilhører den generation, vi kan glæde os over, at vi nu som voksne kan få gang i venindebøgerne igen. Lisa Grue og Maise Njor udgav nemlig dette efterår en ny version af venindebogen ‘Sød Tøs’

Sød tøs...

Det er virkelig fin og lun bog. Her er masser af sider fuld af sjove spørgsmål og afsløringer. Jeg afprøvede bogen i forrige weekend, da jeg afholdt min årlige julefrokost for venner og veninder.
Dagen derpå lunede jeg mig med mine tømmermænd og grinte højt af de sjove minder. Glad, rørt og grinende over de ting, mine venner havde at sige om mig, og deres møde med mig – og om dem selv for den sags skyld.
Det var faktisk særligt sjovt at få mine drengevenner til at udfylde sider i bogen, et par stykker af dem, gik virkelig op i det og satte sig i stuen for at få ro og skrive færdig.

Bogen er også fuld af sjove og hyggelige historier, skrevet af Lisa og Maise. Tips til hyggestunder, afsløringer, filmlister osv. Et sjovt afsnit om hvad Maise f.eks. ikke orker at dele med sine veninder. En super god gaveidé til en dejlig veninde.

Bogen koster 249,95 hos Bog & Idé


1000 Sneakers


Sød tøs...Mathieu Le Maux står bag bogen ‘1000 SNEAKERS’ – En genial bog til den som elsker Sneakers (jeg er fan). Bogen er en cool fortælling om de mest kultskabende sneakers gennem tiden. Opdag historierne bag de sko, der har defineret hele generationer, dem, der blev populære, og dem, der gik i glemmebogen. Dem, som du altid drømte om, og dem, der var for mærkelige.

Jeg spottede en del sko fra min ungdom som jeg forlængst havde glemt, og sko som jeg virkelig måtte trække på smilebåndet af, fordi der tydeligvis var en designer, der havde drukket et par genstande for meget, da han satte sig bag tegnebordet.

200 kr. hos Arnold Busck

Sød tøs...

 

Sød tøs…
Artikel
Sød tøs…
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply