Ikke-kategoriseret

Hovedet op og benene ned… -det er mandag

Hovedet op og benene ned, det er mandag, start stille og roligt!

Dagens poster er af den skønne Julie Pike, som jeg er ret så vild med, og denne er skøn og humoristisk. ‘Resting feet 02’ af Julie Pike fra Paper Collective, kan købes her

Resting_Feet_02_1024x1024


-Og nej jeg hader ikke mandag….

Det er ikke fordi, jeg er sådan en der hader mandage, selvom jeg tit kommer med de her lidt “skæve” og skøre mandagsindlæg. Jeg kan godt forstår, hvis du tænker sådan, men det er rent faktisk sådan, at jeg ELSKER mandage. Det har jeg ikke altid gjort, men siden jeg blev selvstændig for 5 år, ja så har jeg altså elsket at stå op og køre ind på mit kontor i byen, hver dag – også mandag! (altså jeg elsker også weekender, bare rolig:-))

–Men hvorfor så disse mandagsindlæg? – fordi jeg oplever, at jeg på trods af min glæde har det med at være ret så diskret om mandagen (ja ja, dem der kender mig vil mene, at det vist ikke kun er om mandagen, men så er det i hvert fald værst om mandagen.. okay!). Jeg er heldigvis typen der godt kan grine af mig selv og gudskelov for det, for ellers havde det virkelig været op af bakke.

Hovedet op og benene ned… -det er mandag
Artikel
Hovedet op og benene ned… -det er mandag
Beskrivelse
Hovedet op og benene ned, det er mandag, start stille og roligt! Dagens poster er af den skønne Julie Pike, som jeg er ret så vild med, og denne
Forfatter
Boligcious

1 Comment

 • Reply
  Caroline Flindt
  oktober 19, 2016 at 08:16

  Elsker Julie Pikes billeder, det der må jeg have fat i, smider altide benene op ad væggen når jeg skal have timeout, klassisk yoga chillpill:-)
  Ønsker dig en rigtigt dejlig uge,
  Knus Caroline

Leave a Reply