Køkkenet (Kitchen) Produkt og design (Interior design)

Grafisk køkkenudstyr

Jeg elsker at lave mad og synes selv, at jeg er ret god til det. Jeg er en sucker for lækkert køkkenudstyr, mest det som bare er pænt at have fremme, ja jeg er let at forføre på den konto og let’s face it, it’s all about wrapping. Jeg har snuset lidt rundt i en af mine absolut yndlings webshops, den er svensk og hedder Artilleriet.se

Her kommer en masse lækkerier. Fællesnæveneren for mit udvalg er, at de har en grafisk formgivning, som er æstetisk og hamrende lækker.

Grafisk køkkenudstyr

Okay, det her er jo bare en ret fjollet og fuldstændig ligegyldig ting, men min søn på 5 år ville elske at indkalde hele huset til middag, med disse klokker. Og at opleve hans stolte facon som køkkenchef er klart alle pengene værd – Jeg sagde jo jeg var et nemt offer:-)

Grafisk køkkenudstyr

Grafisk køkkenudstyr

Grafisk køkkenudstyr

Grafisk køkkenudstyr

Grafisk køkkenudstyr

Snus selv rundt i Artilleriets køkkenafdeling her

Grafisk køkkenudstyr
Artikel
Grafisk køkkenudstyr
Beskrivelse
Jeg elsker at lave mad og synes selv, at jeg er ret god til det. Jeg er en sucker for lækkert køkkenudstyr, mest det som bare er pæ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply