Kontoret (Office)

Hjemmekontoret: På besøg hos 4 bloggere

Hjemmekontoret: På besøg hos 4 bloggere


 

I går lovede jeg at forsætte med inspiration til hjemmekontoret – Mit hjemmekontor fra indlægget i går, kan du se her.

I dette indlæg kigger jeg indenfor hos 4 dygtige bloggere, som jeg er så heldig at have lært at kende igennem mit arbejde. Her viser de deres hjemmekontor frem. Velkommen!

 


 

Gitte Christensen – Obejcts & Use.

Hjemmekontoret: På besøg hos 4 bloggere
Hjemmekontoret: På besøg hos 4 bloggere

Gitte er indehaver af webshoppen og bloggen: Obejcts & Use. Gitte har kontorplads i stuen. Her har hun indrettet et hjørne, hvor hun kan sidde og blogge og styre sin webshop.  Hun er meget kreative, og jeg beundrer hendes gennemførte stil, både i hendes indretning, på hendes instagramprofil og i sit arbejde som stylist. Gitte er en person som jeg respekterer og holder af at lade mig inspirere fra. Hendes stil er et uhøjtideligt miks af gammelt og nyt, grønt og grafisk og så har hun en meget stor kærlighed til bæredygtigt design.  -og nå ja…. -så er hun et rart og dejligt menneske, som altid møder én med et strålende smil.

Du kan følge Gitte på bloggen her – Du kan også følge hende på Instagram, hun har en super smuk profil med en gennemført lækker rød tråd: @gittechristensen

Dorte Bak – By-bak.dk

Dorte Bak som står bag bloggen by-bak.dk, er en af de personer, som jeg har lært at kende her i blogland. Jeg holder meget af Dorte, hun er varm, sjov, hyggelig og virkelig ægte. Jeg holder af at følge Dortes liv gennem hendes blog – der er en god portion af det hele, både indretning, livet med børn, kreative indslag, mode og madlavning. Hun er hudløs ærlig, varm og går lige ind i hjertet.

Hjemmekontoret: På besøg hos 4 bloggere

Dorte har selv lavet sit skrivebord – et fake marmorbord, som jeg synes er ret så vellykket. Det er let og billigt at lave, og hun har været så sød at bringe opskriften lige her.
Arbejdspladsen er placeret i stuen, så kan Dorte holde øje med hendes to skønne tvillingepiger Anna og Freja. Kontorpladsen er indrammet af en grå væg, og det skaber et rum i rummet – super godt idé, hvis man gerne vil dele rummet op i zoner.

Hjemmekontoret: På besøg hos 4 bloggere

Se flere detaljer fra kontoret og surf lidt rundt i Dortes skønne univers på: by-bak.dk – Følg også Dorte på instagram @by_bakinterior

Rikke Brams – That Nordic Feeling

Rikke Brams – endnu et af mine dejlige blog-bekendtskaber, jeg er blevet rig på den slags venskaber og det er slet ikke dårligt, at være rig på venner. Rikke er skøn og hun og jeg, taler jævnligt både face to face og via messenger. Vi taler primært om styling, billeder, design og spammer hinanden med idéer til, hvordan man kan gøre det hele lidt lettere og bedre… innovation og idé-genereringen fejler intet, når snakken går mellem os to bolignørder.

Hjemmekontoret: På besøg hos 4 bloggere

Rikke, kan ligesom jeg godt lide en flydende arbejdsplads. Hun har ikke en fast kontorplads, det meste foregår ligesom hos jeg, ved spisebordet. Hun elsker kunstprint og her har hun jo det perfekt view til ongoing inspiration. Rikkes stil er lys og nordisk med masser af grafiske elementer. Hun har en stor kærlighed for blomster, og har sit helt eget særlige hashtag #rikkesflowerdiaries.

Du kan besøge Rikkes blog Thatnordicfeeling.dk den er perfekt til dig, som elsker nordisk indretning og så er den på engelsk. Følg hende også på instagram @thatnordicfeeling

Regitse Rosenvinge – The Copenhagen Traveler

Regitse Rosenvinge står bag bloggen The Copenhagen Traveler – hun er ikke som de øvrige i indlægget her besat af en gal bolignørd – hun er passioneret rejseblogger. Regitse rejser rundt i hele verden, og besøger de gode hoteller, restauranter og spændende byer og kulturer. Hmmm….. nogle gange overvejer jeg, om jeg har valgt forkert da jeg valgt bolig…. jeg kunne jo i stedet rejse jorden rundt som Regitse 🙂 Regitses hjemmearbejdsplads er i virkeligheden hele verden, hun blogger fra hotelværelser, lobbyer, udenlandske caféer og restauranter. Men når hun er i Danmark, så sidder hun lige her i sit soveværelse i København med udsigt til gården.

Hjemmekontoret: På besøg hos 4 bloggere

Kontoret er uden så meget nips og indretningslir. Man kan dog godt fornemme, at det handler om rejser, ved at kigge nærmere på bordet. Den store Hotelbibel og flyvemaskinen ved siden af computeren afslører hendes passion.

Rigitse har jeg kun mødt en gang, men vi har samarbejdet i  forbindelse med Boligcious Lookbook, her har hun nemlig delt ud af sine rjesetips, og det kan du også glæde dig til i næste udgave af lookbooken. Jeg glæder mig til flere møder med Regitse og mere samarbejde i fremtiden.

Hvis du ønsker gode tips til rejser, og steder som er værd at besøge, så kig forbi Thecopenhagentraveler.com Det er en super professionel og flot blog.
Du kan også tage med Regitse ud i verden via hendes instagram profil @the_copenhagen_tarveler

Hjemmekontoret: På besøg hos 4 bloggere
Artikel
Hjemmekontoret: På besøg hos 4 bloggere
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply