Kontoret (Office) Uncategorized

Sådan skaber du et skønt hjemmekontor

 

Grå toner mikset sammen giver et roligt og nærmest poetisk udtryk. Det er slet ikke en dum idé med et rum, der giver ro når man skal fordybe sig i sit arbejde eller være kreativ. De nye IVAR skabe fra IKEA i den lækre grå farve er inspireret af de klassisk High School skabe, de er rå og funktionelle til alt det rod man gerne vil gemme af vejen, så arbejdsroen bliver bevaret og man kan holde orden i sine sager.

 

DIY

Hvis du er til det lidt mere tilfældige udtryk kan du som her lave din egen opslagstavle. Du kan enten vælge et par gamle malerier og stille dem på skabene eller på gulvet med bagsiden ud af og benytte dem som opslagstavler eller inspirerende moodboards.

Du kan også bruge IVAR gavlen fra IKEA og montere kork, og så har du en klassiske opslagstavle.

Inspirationen til indlægget her er fundet på IKEAs DIY blog lige her

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply