DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Dagens Poster af Trine Struwe

Som I ved er jeg vild med Trine Struwes smukke kunst. Jeg har tidligere vist et print fra hende som hed “5 løbere”, som jeg er så heldig at have hængende på min væg. Trine har lavet en smuk serie malerier/tegninger som sælges i Stilleben. Al Trines kunst er tegnet/malet i hånden, herefter bliver de trykt så du og jeg kan købe dem som plakater. Selvom Trines billeder bliver printet er der ikke to der er ens. Neon pletterne bliver nemlig sprøjtet på efter de er trykt.

Se mere at Trines kunst hos Stilleben.dk eller artrebels.com

Dagens Poster af Trine Struwe

As you know, I love Trine Struwes beautiful art. I have previously shown a print by her called “5 runners” wich I’m so lucky to have hanging on my wall. Trine has created a beautiful series of paintings / drawings sold in Stilleben and Artrebels. Al of Trine artwork is drawn / painted by hand, then they are printed so you and I can buy them as posters. Although Trine images are printed, there are not two that are alike. Neon spots will actually be sprayed on after they are printed.

See more Trine Art on  Stilleben.dk or artrebels.com

 

Dagens Poster af Trine Struwe
Artikel
Dagens Poster af Trine Struwe
Beskrivelse
Som I ved er jeg vild med Trine Struwes smukke kunst. Jeg har tidligere vist et print fra hende som hed "5 løbere", som jeg er så heldig at
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply