DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Pop Corn – Dagens Poster

Fantastisk flot og humoristisk foto af Romina Ressia. Jeg tror på, at vi kommer til at se mange portrætter i boligen fremover, -også med referencer til den tid, hvor man malede disse kæmpe store malerier. En tendens, som spirrer ganske stille, men som rykker nærmere og nærmere de danske stuer.

Dette er et utroligt smukt portræt, og jeg elsker isecenesættelsen af en hovedperson, som tydeligt er klædt og stylet som kom hun fra 1800-tallet, placeret med en pose popcorn i skødet – det tager lige højklassen en nudge down. God humor uden at det bliver plat.

Jeg fandt billedet hos Yellowkorner.com

Klik på billedets hotspot for at se mere og komme direkte til shop

Pop Corn - Dagens Poster

Pop Corn – Dagens Poster
Artikel
Pop Corn – Dagens Poster
Beskrivelse
Fantastisk flot og humoristisk foto af Romina Ressia. Jeg tror på, at vi kommer til at se mange portrætter i boligen fremover, -også med referencer til den tid, hvor
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply