DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Årets plakat fra Bo Bedre – Dagens Poster (næsten gratis)

(for English recap scroll down)

Bo Bedre tilbyder dig ikke 1, ikke 2 men hele 3 plakater som en hyldest til Hans J. Wegner og Børge Mogensen, der begge ville være fyldt 100 år i år. Plakaterne er (næsten) GRATIS, du betaler kun for fragt og ekspeditions gebyr. Vælger du 1 stk. plakat koster den dig 39,00, vælger du 2 betaler du 59,00 og vælger du 3 – ja du læser rigtig, -du KAN vælge alle 3 om du vil – prisen er da 79,00. Jeg synes de er ret flotte!

Du kan bestille og se den tredje plakat her: bobedre.dk/plakat

 

Årets plakat fra Bo Bedre - Dagens Poster (næsten gratis)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Danish Magazine ‘Bo Bedre’ offers you not 1, not 2 but 3 posters as a tribute to Hans J. Wegner and Borge Mogensen, both of which, would have turned 100 years old this year. The posters are (almost) FREE, you only pay for shipping and expedition.  You can choose which one(s) you want right here: bobedre.dk/plakat

 

 

 

Årets plakat fra Bo Bedre – Dagens Poster (næsten gratis)
Artikel
Årets plakat fra Bo Bedre – Dagens Poster (næsten gratis)
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply