Ikke-kategoriseret

Veldrejede curves…. Yummi

Veldrejede curves.... Yummi

Der er tænkt ud af boksen i denne skønne kollektion designet af Masquespacio for Missana. Det er en fornøjelse at se, hvordan der er leget med materialer, farver og form. Resultatet er fantastisk, her er skabt et møbel, som er skulpturelt og repræsenterer noget grafisk, organisk og nytænkende. Det måske ikke lige et møbel jeg ville have i min stue, men det er meget inspirerende for mig at se, hvordan alle de mange forskellige materialer og farver samles i en harmonisk enhed. Super cool på en natklub eller i en eksklusiv forretning ikk?

Kollektionen hedder Toadstool – Du kan læse mere her

Veldrejede curves.... Yummi

Veldrejede curves.... Yummi

Veldrejede curves…. Yummi
Artikel
Veldrejede curves…. Yummi
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply