Free the Nipple…


SEXY MONDAY


Dagens Poster har holdt sommerferie, i dag er jeg tilbage med mit daglige kunstindslag. Jeg elsker at starte op igen med denne titel: “Free the Nipple” – Det er mandag, den mest udskældte dag i ugen, jeg stemmer for, at vi døber denne dag til ‘Sexy Monday’ :-)

Jeg er fuldstændig forgabt i den her unge franske kunstner Nicolas Guerin. Hans foto er smukke, frække og forførende. Farverne er dybe og lækre og lyset er helt perfekt.

photo-free-the-nipple-nicolas-guerin_boligcious-art-artprint-poster-plakat

Kan købes her

Free the Nipple…
Artikel
Free the Nipple…
Forfatter
Boligcious

One Comment

  1. Jubii! Jeg elsker “Dagens poster”. Dejligt at du starter det op igen.

Leave a Comment

Email (will not be published)

by / august 22, 2016 Ikke-kategoriseret one Comments