RUM OG INDRETNING

NYHED: Frame nu med skuffer

FRAME 

By Lassens populære møbel FRAME har netop lanceret en udvidelse af deres multi-opbevaringsmøbel! En udvidelse jeg tænker at mange vil blive glade for, jeg er i hvert fald. Jeg har selv FRAME stående i stuen – 2 stk. samlet som en skænk med hylder indeni og skabslåger. Jeg har faktisk savnet muligheden for skuffer i skabet, skuffer er nemlig bare gode til at samle alle småtterier i. Lige nu har jeg kasser stående i skabet til ledninger, opladere og den slags, her ville skuffer altså fungere lidt bedre. 

 

Det er altså et smukt møbel ikk? Stilrent, kubistisk og mega fleksibelt. Med Frame findes der uendelige løsninger, her lister jeg lige nogle af dem op:

  • Frame kan monteres på væggen
  • Frame kan Monteres på et stel (som på billederne her)
  • Frame kan også placeres uden stel, direkte på gulver
  • Frame fås i flere farver (også i træ) og på den måde kan man mikse det visuelle udtryk, ved enten at bruge samme farve eller ved at kombinere farverne så man får en spændende installation
  • Frame fås med en masse tilvalg: vælg at lade den være åbne, vælg åbne hylder, skabslåger, skuffer, stel til placering på gulv, intet stel, eller vægbeslag.
  • Frame fås i flere størrelser og dybder.

Sidebord/natbord

Frame er genial som sidebord og også her kann du vælge om du vil have skuffer i, åbne hylder eller en kombination. Du kan også vælge blot at have den åben uden hylde, som en slags bogkasse. 

Ønsker du ikke at have for mange møbler stående på gulvet, så montere Frame på væggen. Frame er suverænt som natbord, da det ikke fylder meget og med skuffe og hylde giver super opbevaring til det man lige har liggende. 

Sammensæt så mange moduler som du har behov for og skab en smuk skænk. Vurder om der skal hylder, skabslåger eller skuffer i og sammensæt dette lige efter dit behov. Monteres Frame på væggen kan du lege med mange forskellige udtryk se bare her…

 

Tjek FRAMEs moduler ud her


ps. de fire første billeder i indlægget her er stylet af mig hjemme hos os og fotograferet af Søren Staun 🙂

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply