BLANDEDE BOLCHER

2012 året der gik – 2012 in review

WordPress som er den platform jeg anvender når jeg blogger, har lavet en fin oversigt over året der gik på Boligcious. Det er ret flot lavet og meget interessant læsning. Fx. kan jeg se, at min blog blev vist ca. 590.000 gange 2012, det er ret vildt! -min største dag var da jeg viste lidt snap shots hjemme fra mig selv, den dag kiggede 8.598 forbi! -De mes brugte søgeord, som sender folk forbi er: bordbukke, bordben, bogstaver til væggen og børneværelser

Klik på billedet og se hele indlægget, se mere statestik som fx. hvem af jeg, der har lat flest kommentarer, hvor mange artikler jeg har skrevet i året der gik, hvor mine læser kommer fra i verden og få links til de mest populære indlæg.

Boligcious har haft et vildt år, og har opnået en flot placering blandt de allerbedste boligblogs i Danmark! (og det er på trods af bloggens unge alder 1,6 år)….. WAUW jeg er så stolt!!! TAK… MANGE MANGE TAK til dig, som følger så trofast med. Intet at dette var muligt uden dig som læser♥

♥ GODT NYTÅR ♥

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2012 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

About 55,000 tourists visit Liechtenstein every year. This blog was viewed about 590.000 times in 2012. If it were Liechtenstein, it would take about 11 years for that many people to see it. Your blog had more visits than a small country in Europe!

Click here to see the complete report.

Artikel
2012 året der gik – 2012 in review
Beskrivelse
Wordpress som er den platform jeg anvender når jeg blogger, har lavet en fin oversigt over året der gik på Boligcious. Det er ret flot lavet og meget interessant
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply