BLANDEDE BOLCHER

Eventen der udeblev….-og så alligevel ikke helt…

I forgårs teasede jeg for en event, som skulle foregå på min blog og mange andre Skandinaviske blogs i går. Desværre blev det ikke til noget, da det rent teknisk ikke kunne lade sig gøre på den blog platform jeg anvender.
Projektet hedder Whiteout og det er UNESCO og ALWAYS, som sammen har søsat denne kampagne, for at sætte fokus på senegalesiske piger og kvinder, som ikke kan læse og skrive. Ved at sætte fokus på dette store problem, forsøger UNESCO og ALWAYS at rejse penge til at give pigerne og kvinderne en læse-og skriveuddannelse, en uddannelse som vi i Danmark får forærende. Tænk over det, vi tager det for givet, at man kan læse og skrive! Jeg lever og ånder for at skrive, blandt andet til jer:-)

Eventen er ret unik, og det ærger mig at jeg ikke kunne være med. Prøv at besøg denne blog og se effekten. Så snart du begynder at læse indlægget, vil ordene forsvinde lidt ad gangen. En tekst kommer frem, som forklarer den svære problemstilling disse kvinder står over for.

Selvom jeg ikke kan deltage, vil jeg gerne hjælpe med at sætte fokus på kvinderne og det fine arbejde UNESCO og ALWAYS udfører. Jeg opfordre dig til at læse om kampagnen her: facebook.com/AlwaysDanmark

Eventen der udeblev....-og så alligevel ikke helt...

Eventen der udeblev....-og så alligevel ikke helt...

Eventen der udeblev....-og så alligevel ikke helt...

This sunday I teasede for an event that was to take place on my blog and many other Scandinavian blogs yesterday. Unfortunately, it could not be done on my blog because of some technical details on the blog platform I use.
The project is called Whiteout and it is UNESCO and ALWAYS, which together have launched this campaign to set focus on Senegal’s girls and women who can’t read and write. By focusing on this major problem, UNESCO and ALWAYS try to raise money to give girls and women a read- and write education, an education that we every one in Denmark get’s for free . Think about it, we take it for granted that you can read and write! I live and breathe for my writing.

The event is quite unique, and it annoyed me that I couldn’t contribute. Try to visit this  blog and see the effect. As soon as you start reading the post, the words will disappear little by little. A text will appear, explaining the difficult problem these women face.

Although I can not attend, I would like to help setting focus on Senegal’s women and the fine work of UNESCO and ALWAYS performs. I encourage you to read about the campaign here: facebook.com/AlwaysDanmark

Eventen der udeblev….-og så alligevel ikke helt…
Artikel
Eventen der udeblev….-og så alligevel ikke helt…
Beskrivelse
I forgårs teasede jeg for en event, som skulle foregå på min blog og mange andre Skandinaviske blogs i går. Desværre blev det ikke til noget, da
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Dyveke
  oktober 16, 2012 at 21:43

  Aij hvor ærgerligt, at du ikke kunne få det til at fungere! Men du kan jo heldigvis skabe opmærksomhed omkring det alligevel – og det er jo i sidste ende det der tæller 🙂
  Det fungerer heller ikke 100% på min side, men nok til at man kan få lidt ud af effekten med de forsvindende ord. Og tak for linket. Folk er meget velkomne til at se det inde hos mig.
  I øvrigt kan du jo nok godt få et “støttebanner” på selvom scriptet ikke virker. Jeg fandt flash’en inde på facebook-app’en 😉

  • Reply
   Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
   oktober 16, 2012 at 22:25

   Tak Dyveke, det var rigtig ærgerligt. Jeg kan desværre helle ikke få banner op på min blog da det er en wordpress.com…. jeg er på vej over til wordpress.org, men det er temmelig besværligt:-(

Leave a Reply