Produkt og design (Interior design)

Det er den lille detalje…

D E T A I L S

‘REFLECT’ er en ny serie fra Skagerak. En underspillet elegant sag, som med sin størrelse, sit stringente udtryk og materiale lige løfter indretningen og giver et sofistikeret look. Jeg kan godt lide små elegante detaljer i boligen. Endelig ikke for meget og for volumiøst, nej hellere småt og underspillet, det må ikke være alt for perfekt, det skal stadig være et sted man hygger sig og som er personligt.

Den lille hylde eller liste her er lavet i træ og beklædt med messing. I listen er en rille, så man kan placerer billeder eller kort på hylden og dermed bruge den som et dekorativt element. ‘Reflect-hylden’ kan dog også tjene dig nytte som et funktionelt design hvis du vælger den med det lille spejl, designet til at sidde i hyldens rille. Det er faktisk ikke så tosset f.eks. i entréen hvor pladsen er trang, her kan ‘Reflect’ sagtens få plads (uden at optage plads… den fylder jo ingenting) og stå klar til at bremse dig inden du glad stikker ud af døren uvidende om, at du måske har tænderne fulde af birkes eller noget i den dur…

I serien følger også to typer knager, en med en krog (til tøj, tasker, håndklæder, viskestykke…altså ting me strop til formålet) og en uden krog (ja…. altså til det uden hank som tørklæder eller overtøj uden indsyet strop)  ‘Reflect hook’ hedder de pynter gevaldigt i entréen, i soveværelset, køkkenet og på badeværelset.

 


You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply