DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Alone – Dagens Poster

Jeg er kæmpe stor fan af fotograf Dan Isaac Wallin – Jeg har for nylig haft æren af at interviewe ham til en kunstartikel jeg laver for Mad & Bolig, det skal du glæde dig til, du vil blive overrasket over hans talent, metoder og kærlighed til den gamle traditionelle måde at fotografere på.

Dagens Poster ALONE er gudesmuk og melankolsk. Et træ alene i det fjerne, placeret i et farveunivers som får mig til at føle at det jeg ser er en del af en drøm – der er så meget eventyr over den.

Er du også forelsket? – ALONE kan købes her

Alone - Dagens Poster

Alone – Dagens Poster
Artikel
Alone – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg er kæmpe stor fan af fotograf Dan Isaac Wallin - Jeg har for nylig haft æren af at interviewe ham til en kunstartikel jeg laver for Mad & Bolig
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply