DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

FOLIUM – En Smuk Billedevæg

Hagedornhagen har netop fået fuldendt deres smukke serie: FOLIUM med 3 nye print. Derfor har jeg i dag valgt, at mit faste “Dagens Poster” indlæg skulle være en inspiration til dig! I stedet for én plakat får du her 11 stk. plakater til inspiration.

Jeg modtog en fin pressemeddelelse fra Hagedornhagen, og her var de tre nye print præsenteret enkeltvist, men også sammensat i et miks med Hagedornhagens øvrige prints. Denne sammensætning synes jeg var virkelig smuk, og jeg tænkte, at her var basis for en super inspiration til dig, der måske drømmer om at lave den ultimative smukke grønne billedvæg.

Alle prints kan købes hos Hagedornhagen.com

FOLIUM - En Smuk Billedevæg

 

FOLIUM – En Smuk Billedevæg
Artikel
FOLIUM – En Smuk Billedevæg
Beskrivelse
Hagedornhagen har netop fået fuldendt deres smukke serie: FOLIUM med 3 nye print. Derfor har jeg i dag valgt, at mit faste "Dagens Poster" indlæg skulle være
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply