Ceramics Opbevaring (Storage) RUM OG INDRETNING

Vase og smykkeskrin i ét

I japan har de tradition for at arrangere bare en enkelt blomst, og denne vase under navnet ‘Ikebana Stack Vase’ er inspireret af denne japanske kunst. Den sat sammen af tre dele: Den øverste del, som fungerer som en hætte med et aflangt hul eller små prikkede huller alt efter model, den midterste beholder som er til vand, og den nederste del, som er et lille opbevaringsrum i bunden – evt. til at opbevare/gemme et af dine ægte smykker. En fin til at iscenesætte en enkelt blomst eller en lille forårsgren, og bestemt en anderledes måde at opbevare sine smykker.

 

Vase og smykkeskrin i ét

Ikebana STACK Vase med prikket låg eller linje kan købes via Jane Hengs webshop.
Den findes i hvid, mosgrøn og brun.

Det er australske Jane Heng, som er keramikeren bag. Hun har også lavet en opbevaringsmulighed til dine smykker, hvor de helt modsat ligger fremme. Det er hænder i keramik, som både findes i en børne- og voksenstørrelse, og hvor tanken er, at du kan lægge dine smykker til pynt i dem, når du ikke har dem på. Hånden kan selvfølgelig også stå alene som en fin pyntegenstand.

Vase og smykkeskrin i ét

Hænderne kan både købes på Jane Hengs webshop og hos Stilleben.

Jane Hengs keramik er håndlavet af materialer og med færdigheder ud fra traditionel cambodjanske keramik,
og ikke mindst på fair trade værksteder i Cambodia.
Det gør hver vase og hånd unik, samt at tonen i glasuren kan afvige en smule fra stykke til stykke.

Vase og smykkeskrin i ét

Vase og smykkeskrin i ét
Artikel
Vase og smykkeskrin i ét
Beskrivelse
I japan har de tradition for at arrangere bare en enkelt blomst, og denne vase under navnet 'Ikebana Stack Vase' er inspireret af denne japanske kunst. Den sat sammen af
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply