DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Ballonsky – Dagens Poster

I søndags skete der noget helt vildt, noget ekstremt og noget som vil blive skrevet ind i alle historiebøger. Felix Baumgartner sprang fra 39 km. højde, igennem lydmuren og det hele blev live streamet over hele verden. VILDT og respekt herfra. Da jeg i dag stødte på denne plakat kom mindede den mig om denne event. Måske lidt mærkeligt, men det gjorde den altså:-)

Plakaten er fra min yndlingsside pt.Frou und Frau

Ballonsky - Dagens Poster

On Sunday something wild, something extreme and something that will be written into all the history books happened. Felix Baumgartner jumped from 39 km. height, through the sound barrier and it all was streamed live across the world. When I came across this poster today I was reminded of this event. Maybe a little strange, but it did 🙂

The poster is from my favorite page these days: Frou und Frau

Ballonsky – Dagens Poster
Artikel
Ballonsky – Dagens Poster
Beskrivelse
I søndags skete der noget helt vildt, noget ekstremt og noget som vil blive skrevet ind i alle historiebøger. Felix Baumgartner sprang fra 39 km. højde, igennem
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply