DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

If You're Ugly Wear a Mask

(For English recap scroll down)
Florian Meacci er kunstneren bag Dagens Poster “If You’re Ugly Wear a Mask” – jer er vild med titlen (-også selvom hun på ingen måde er grim hende her… heller ikke uden maske, jeg nægter at tro det!). Jeg har bragt kunst fra denne serien Florian Meacci før, jeg er nemlig ret stor fan af netop denne serie.

Du kan se flere hos Artelimit.com

 

If You're Ugly Wear a Mask

Todays Poster – “If You’re Ugly Wear a Mask”

The artist Florian Meacci has illustrated several of this type of artwork in the series “If You’re Ugly Wear a Mask. I have previously shown a few of them on the blog, I’m actually quite excited about the feminine expression versus the slightly scary mask. -and I think the title is cool!

See more art by Florian Meacci at Artelimited.com

If You're Ugly Wear a Mask
Artikel
If You're Ugly Wear a Mask
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply