DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Fotokunst: VOUGE #1

I denne uge vil mit daglige indslag “Dagens Poster” tage udgangspunkt i fashion. Jeg har nemlig fundet en serie gudesmukke fashionista fotoværker, som kunne være ret flotte at bruge i boligen. Den her slags portrætter er nemlig meget oppe i tiden nu, og jeg er altså røget lidt med på bølgen.

Jeg har udvalgt de portrætter, som jeg finder smukke, originale og kunstneriske, og det første får du her.

‘Snapshop’ hedder det og der er den dygtige fotograf Richard Rutledge der står bag.

‘Snapshot’ kan købes i en limited edition her

Fotokunst: VOUGE #1
Artikel
Fotokunst: VOUGE #1
Beskrivelse
I denne uge vil mit daglige indslag "Dagens Poster" tage udgangspunkt i fashion. Jeg har nemlig fundet en serie gudesmukke fashionista fotoværker, som kunne være ret flotte at
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply