Produkt og design (Interior design)

Lørdags-lir fra Fornasetti

Jeg ‘faldt’ tilfældigt over lidt lørdags lir til jer, som jeg normalt ikke ville lægge op, fordi de er for dyre og skal shippes hjem fra NY.
-Men nu ved jeg, at jeg har et par enkelte læsere i NY og måske er der nogle af jer, der forelsker sig så meget i en af disse krukker, at det ikke betyder så meget at de koster 169 $ ( +shippingomkostninger og told).

Fornasetti står bag disse helt specielle og surrealistiske krukker i prorcelæn. Alle krukker indeholder et lys som har en ganske særlig signatur-blanding af lavendel, cedertræ og timian. Når lysene er brændt væk, kan man bruge krukkerne til opbevaring. Jo mere jeg kigger på dem, jo mere fascineret bliver jeg, de er ret fede!

De kan købes i hos Barneys.com

Lørdags-lir fra Fornasetti

Lørdags-lir fra Fornasetti
Artikel
Lørdags-lir fra Fornasetti
Beskrivelse
Jeg 'faldt' tilfældigt over lidt lørdags lir til jer, som jeg normalt ikke ville lægge op, fordi de er for dyre og skal shippes hjem fra NY. -
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply