DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

H – Shy – Dagens Poster

Playtype har designet en lille serie nye plakater, som klassisk kendetegner det de er gode til, nemlig super cool typografiske plakater, men denne gang med et twist. De sort/hvide plakater er et lækkert eksperiment med skygger og transparent papir med bogstaver og så en lille ordleg. Serien består nemlig af 3 print, et S – et H og et Y, som tilsammen staver SHY. Det giver ret god mening, hvis man bruger et par minutter, og tolker lidt på udtrykket. Intelligent tænkt, synes jeg.

Køb dem hver for sig eller som en en serie her hos Playtype.dk

H - Shy - Dagens Poster

 

H – Shy – Dagens Poster
Artikel
H – Shy – Dagens Poster
Beskrivelse
Playtype har designet en lille serie nye plakater, som klassisk kendetegner det de er gode til, nemlig super cool typografiske plakater, men denne gang med et twist. De sort/hvide
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply