HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) KIDS RUM OG INDRETNING Stue (Livingroom)

Et kig ind hos Norske Blogger Fru Fly

(for English recap scroll down)
Da jeg i december deltog i VIPP stylingbattle mødte jeg Heidi Marie Sperre Flesland også kendt som Fru Fly. Heidi er norsk og blogger om design og interiør. Hun har en ret lækker og populær blog, hvor udgangspunktet ofte er hendes smukke hjem.

Jeg var på hold med Heidi til VIPP’s X-mas stylingbattle (vi vandt naturligvis battlen:-)). Heidi er noget af det sødeste og super dygtig til give sine læsere en bid af sig selv og sit hjem. Hun er æstetiker og minimalist på den absolut smukke måde. Jeg har lånt et par billeder fra hendes hjem, så du kan få et indblik i, hvor dygtig hun er til at fuldende sit smukke hvide univers. Besøg Heidis blog og bliv inspireret her: frufly.no

Et kig ind hos Norske Blogger Fru Fly Et kig ind hos Norske Blogger Fru Fly Et kig ind hos Norske Blogger Fru Fly Et kig ind hos Norske Blogger Fru Fly Et kig ind hos Norske Blogger Fru Fly Et kig ind hos Norske Blogger Fru Fly Et kig ind hos Norske Blogger Fru Fly Et kig ind hos Norske Blogger Fru Fly Et kig ind hos Norske Blogger Fru Fly Et kig ind hos Norske Blogger Fru Fly Et kig ind hos Norske Blogger Fru Fly

Picture and styling by Fru Fly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In December, I joined 13 blogger’s from Europe in an x​​-mas styling battle arranged by Vipp. We were divided into teams and one of my teammates was Heidi Marie Sperre Flesland, Heidi is behind the blog Fru Fly.
She is Norwegian and blogs about design and interiors. She has a beautiful and very popular blog, and she takes some amazing pictures of her home.
Visit her blog here: frufly.no

Heidi is so sweet and very talented. She gives her readers a bit of herself and her home. She has a strong aesthetic sense and she is a minimalist in the absolutely beautiful way. I borrowed a few pictures from her home, so you can get an idea, of how talented she is to complete her beautiful home.

Et kig ind hos Norske Blogger Fru Fly
Artikel
Et kig ind hos Norske Blogger Fru Fly
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply