DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Hunden – Dagens Poster 30% rabat i uge 44!

Wonderhagen har gjort det igen! De har taget et ikonisk produkt og skabt en lækker illustration, som taler til de fleste af os. Wonderhagen tager som regel fat i et design som vi alle på en eller anden måde har et personlig “forhold” til. De skaber plakater, som taler til følelserne og fremkalder minder, der ofte har dybe rødder i barndommen.

Senest er det HUNDEN! Et ikonisk legetøj designet af BRIO, personligt en af mine favoritter. Et stykke legetøj vi alle genkender, og mange af os selv har leget med og givet til vores børn.

Som læser af Boligcious får du 30% rabat hele denne uge (uge 44). Du skal blot indtaste rabatkoden: “Bolighund” i Rabatkodefeltet. Plakaten koster 250 kr. og med koden skal du kun slippe 175 kr. eks. fragt.  Kan købes hos Wonderhagen.dk

Hunden - Dagens Poster 30% rabat i uge 44!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Today’s Poster at Boligcious is an illustration of the famous Danish toy ‘The dog’. An iconic toy designed by BRIO. The poster is illustrated by Wonderhagen.

Wonderhagen gives readers of Boligicious 30% discount this week 8week 44). Enter: ‘Bolighund’ in the discount code box.

Visit here: Wonderhagen.dk

Hunden – Dagens Poster 30% rabat i uge 44!
Artikel
Hunden – Dagens Poster 30% rabat i uge 44!
Beskrivelse
Wonderhagen har gjort det igen! De har taget et ikonisk produkt og skabt en lækker illustration, som taler til de fleste af os. Wonderhagen tager som regel fat i
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anette Frisk
  november 4, 2013 at 23:56

  Fantastisk inspiration Malene – har du et godt bud på et “posters mix” – har købt Hang in there og DK fra kortkartellet – der er så mange fede, at det ikke er til at vælge for en som mig….gerne med lidt farve på.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   november 5, 2013 at 22:32

   Hej Anette, håber at du har det godt:-) Hang in There…. hmm hvad er det lige for en? er det eames? Prøv lige at gennemgå min Dagens Poster kategori der vil du virkelig finde massere af inspiration. Også i Boligcious Lookbook, der lavede vi en dobbeltside med skønne plakater og de var mikset rigtig lækkert se her: http://viewer.zmags.com/publication/f1a88338#/f1a88338/20

   Knus Malene

Leave a Reply