Ceramics INTERIØR

Keramik Crush

Keramik crush

Jeg er typen der elsker kopper, ja kald mig hvad du vil, ved godt det kan lyde lidt mærkeligt, men jeg har haft det sådan siden jeg var barn. Der findes i min verden dårlige kopper og gode kopper, her taler jeg om oplevelsen af at drikke af en dårlig kop og en god kop. Kopper i tyk porcelæn, eller porcelæns-termokopper, syne jeg personlig er dårlige at drikke af. De kan være nok så flotte, men jeg bryder mig ikke om at drikke af dem. Det er en lidt sjov ting ikk? Kan du mon følge mig? måske har du det lige omvendt…? måske elsker du tykke porcelænskopper og bryder dig ikke om de tynde? 

Jeg prøver lige at forklare ganske kort: Hvis jeg ikke kan mærke varmen fra indholdet i koppen i mine hænder og på mine læber, så forringer det smagsoplevelsen for mig! Det er ligesom med f.eks. en kold cola…. den smager meget bedre fra glasflaske eller dåse end fra plastikflaske ikke sandt? Min teori er, at du mister lidt af oplevelsen, du får ikke alle sanserne involveret. En plastikflaske bliver slet ikke lige så kølig mod dine læber og i dine hænder som glas og metal. OMG en nørdet start på et indlæg…. ha ha, beklager virkelig, det skal nok blive bedre, jeg håber ikke jeg har tabt dig allerede 😉

Som sagt så har jeg min holdning til kopper og krus, og det gælder ikke blot smagsoplevelsen, men også hvordan de ser ud selvfølgelig. Jeg er typen der aldrig kunne drømme om at købe 8 ens kopper, for så at kunne dække et pænt kaffebord. Jeg synes det er lang skønnere at dække et kaffebord med 8 forskellige kopper. Det bliver meget mere uhøjtideligt og så er det sjovt at se hvordan mine gæster alligevel lige overvejer hvilken kop de skal tage 🙂 Og så er jeg altså ikke mere hellig, end at jeg sagtens kan købe en kop som jeg ved jeg ikke er helt så vild med at drikke af, blot fordi den er overdrevet pæn!

 

Studio Aarhus

Indlægget her hedder:’ Keramik Crush’ og det er fordi jeg har et kæmpe crush på Studio Aarhus keramik. Jeg har mødt keramikeren flere gang på Finders Keepers, og i går havde jeg så lånt en masse kopper og kander til et photoshoot for en kunde. Vi stod allesammen i studiet og flirtede med den sending vi havde fået leveret, selv vores nabo kom forbi og savlede over de skønne kopper. Vi var alle vilde med dem og fælles for os var, at vi ville have to af hver! Der er bare noget ved keramik, der er lavet så man kan se at der har været hænder involveret eller der er leget med glasurer og farver. Jeg ELSKER det!

Jeg skal simpelthen have købt to af hver fra Studio Aarhus’: ‘Sorbet-serie’ ‘Boblel-serie’ og ‘Kød-serie’ (særligt ‘Pølsekoppen’ og Skinkekoppen’). 

Tjek lige et lille udpluk herunder:

Er de ikke skønne? De skal hjem i mit skab og jeg vil glæde mig over at stå og nøje overveje, hvilken kop jeg skal drikke min morgen-te af hver morgen. Hvis du er ligeså skør som jeg med kopper og krus, så smut forbi og se mange flere kollektioner fra Studio Aarhus her

God lørdag <3

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply