DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) INTERIØR

Pernille Folcarelli – et indlæg om kunst og ophængning

Kunst skal vælges med hjertet og så skal det placeres korrekt – Der er mange måde at hænge sine billeder “forkert” på, men der er heldigvis endnu flere måder at hænge den korrekt på. Derfor synes jeg, at dagens indlæg er perfekt til dig, der gerne vil nå frem til det aller smukkeste udtryk både i forhold til valg af kunst, sammensætning og idéer til, hvordan du hænger dine billeder “korrekt” op. Alt dette så jeg i de billeder, jeg for nylig modtog fra Pernille Folcarelli, -og det vil jeg gerne dele med dig i dag

PERNILLE FOLCARELLI – KUNSTNER

Pernille Folcarelli - et indlæg om kunst og ophængning

Pernille Folcarelli er en dygtig kunstner med en smuk sans for farver. Hun laver både håndtrykt unikagrafik og grafiske bearbejdning af planter og elementer fra den nordiske natur.

Pernille laver også print af sine værker, hvilket vil sige, at du både kan købe originale håndtrykte unika værker og kunstprint af hendes hånd.

For nylig så jeg en række imagebilleder, som Pernille har fået lavet til sit website og til pressen – Meget smukke billeder, som viser hendes kunst i en lækker kontekst.

Jeg tænkte, at du kunne blive inspireret af disse billeder på flere måder end en – Her kan du nemlig få idé til, hvordan du kan sammensætte de smukke værker, men også til, hvordan man hænger billeder smukt og harmonisk op i sit hjem.

Er du også vild med Pernille Folcarelli, så kan du se og købe hendes kunst lige her

 Pernille Folcarelli - et indlæg om kunst og ophængningPernille Folcarelli - et indlæg om kunst og ophængning Pernille Folcarelli - et indlæg om kunst og ophængning Pernille Folcarelli - et indlæg om kunst og ophængning Pernille Folcarelli - et indlæg om kunst og ophængning

 

Pernille Folcarelli – et indlæg om kunst og ophængning
Artikel
Pernille Folcarelli – et indlæg om kunst og ophængning
Beskrivelse
Kunst skal vælges med hjertet og så skal det placeres korrekt - Der er mange måde at hænge sine billeder "forkert" på, men der er heldigvis endnu flere
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sanne Holst
  januar 30, 2015 at 20:45

  Åh, nogle smukke billeder! Jeg er virkeligt tosset med det simple og fine udtryk de har. De kunne virkeligt pynte i min dagligstue. Tusind tak for inspirationen!

  • Reply
   Malene Marie Møller
   februar 2, 2015 at 13:13

   Hej Sanne

   Dejligt du kan lide dem, jeg synes også de er smukke.
   Kh. Malene

 • Reply
  Anne-Beth
  februar 1, 2015 at 17:44

  Hej
  Flotte billeder og inspiration. Men det jeg hæfter mig mest ved er det skønne bord der er slået ud – Hvor er det fra og hvor kan det evt. købes samt pris. Det vil jeg gerne høre lidt om.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   februar 5, 2015 at 15:04

   Hej Anne-Beth
   Bordet med det skulpturelle stel er i virkeligheden et tapetbord fra Harald Nyborg – bordet er dog ret ustabilt, så om det kan bruges som spisebord tvivler vi på – men det er da værd at kigge på, måske kan man gøre noget…

   Kh. Malene

Leave a Reply