INTERIØR Plants

Urtepotter med velkendt typografi

Design Letters har virkelig formået at udvikle nye produkter med deres helt klare DNA intakt. Det er utroligt at tænke på, at det kun er ganske få år siden, jeg mødte Mette Thomsen (stifter og ejer af Design Letters) på Frankfurt Messen Ambiente. Her stod hun med en ganske lille stand og med et meget lille sortiment. Da jeg besøgte standen i søndags, blot tre år senere, var Design Letters stand en del større og meget iøjnefaldende – Efter min mening messens absolut flottest udsmykkede stand.
Jeg spottede mange nyheder, og jeg faldt særligt for disse nye potteskjulere og det nye ophæng, som gør det muligt at hænge kopper og potteskjulere diskret på væggen, så udtrykket bliver let og svævende!

Klapsalve til Design Letters herfra, jeg synes det er så super fint. Disse nye produkter kommer i handlen meget snart – glæd dig!

Urtepotter med velkendt typografi

Urtepotter med velkendt typografi

Urtepotter med velkendt typografi

Simpelt lille ophæng – fås også i sort

Urtepotter med velkendt typografi

De nye potteskjulere -og ja, jeg har tjekket, der er hul i bunden:-)

Urtepotter med velkendt typografi

Brug også ophængende på badeværelset og lad hver familemedlem have deres eget tandkrus.

Urtepotter med velkendt typografi

Urtepotter med velkendt typografi
Artikel
Urtepotter med velkendt typografi
Beskrivelse
Design Letters har virkelig formået at udvikle nye produkter med deres helt klare DNA intakt. Det er utroligt at tænke på, at det kun er ganske få år
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Louise Pind
  februar 19, 2015 at 19:50

  Åh, jeg er vildt med looket! Virkeligt lækker kombi med de fine, enkle items og de vilde planter. Det vil jeg helt sikkert anskaffe mig!

  • Reply
   Malene Marie Møller
   februar 20, 2015 at 09:08

   Det glæder mig Louise, jeg er også ret vild med det! Vi må ud i butikkerne så snart de kommer:-)
   Kh. Malene

Leave a Reply