DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

City Center – Dagens poster

Jeg er ret fascineret af kunstneren bag dagens plakat. Ben Kafton tegner arkitekturtegninger som printes i en limited udgave. 100 prints bliver trykt af hvert værk, de bliver nummereret og signeret, så du får altså dit eget kunstværk til kun 430 kr. Jeg er vild med dem! Hvis du også er vild med dem, så besøg Ben Kaftons webshop og se alle hans tegninger, der findes også nogle med farve på:-)

City Center - Dagens poster

I’m quite fascinated by the artist behind today’s poster. Ben Kaftons  draws architectural drawings which he gets printed in a limited edition. 100 prints will be printed of each work, they are numbered and signed, so you will always get your own artwork for only £ 430 I love them! Visit Ben Kaftons webshop  and see all his drawings, there are also some with color 🙂

 

City Center – Dagens poster
Artikel
City Center – Dagens poster
Beskrivelse
Jeg er ret fascineret af kunstneren bag dagens plakat. Ben Kafton tegner arkitekturtegninger som printes i en limited udgave. 100 prints bliver trykt af hvert værk, de bliver nummereret
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply