Fotokunst fra København – Dagens Poster

Fotokunst fylder mere og mere i landskabet, når man shopper print til væggene. Instagram har formentlig en del af skylden hér, for vi er flere og flere, der begynder at se på verden med andre briller på; prøver at spotte de spændende vinkler, eller prøver at fange de specielle øjeblikke på andre måder end bare ‘point-and-snap’.

Dagens Poster er netop en af disse øjeblikke, fanget på en helt uventet måde! Luke Lorimer er københavnsk fotograf, og har fanget et ultra-close-up af Langebro-tårnet, der afslører et perfekt indrammet motiv af en cyklist i aftensolen. Meget smukt!

Du kan finde Lukes billede hos ArtRebels.dk, både printet på kanvas og fotopapir. Priser fra 298 kr

Fotokunst fra København - Dagens Poster

Fotokunst fra København – Dagens Poster
Artikel
Fotokunst fra København – Dagens Poster
Beskrivelse
Fotokunst fylder mere og mere i landskabet, når man shopper print til væggene. Instagram har formentlig en del af skylden hér, for vi er flere og flere
Forfatter
Boligcious

Maria Fynsk Norup

Web & Graphic Designer, Creative Communicator, Photographer and Botanist. Co-owner/-editor at Boligcious. Maria has studied Biology and History of Art, and has a special interest in sustainable design, but is basically a lover of all things creative and beautiful.

Leave a Comment

Email (will not be published)