DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Dagens Poster af Sofie Aabenhuus

Helt tilfældigt stødte jeg på et navn i dag, som jeg genkendte fra min skolegang på KEA Design. En pige som jeg virkelig godt kunne lide, og som jeg har haft det så sjovt med. Vi har desværre ikke kontakt længere, men hun er en af de der personer, jeg husker og smiler stort når jeg tænker på. Sofie Aabenhuus hedder hun! -En original og dejlig person med kant og skævheder.

Sofie er gået kunstens vej kan jeg se, og hun gør det så smukt. Dagens Poster er fra en serie af mange fine værker. Serien hedder DOTS. Den kan købes hos RAN på Amagerbrogade eller ved at kontakte Sofie her.

Tjek hendes kunst på: sofieaabenhuus.dk – her vil du opdage at Sofie også laver malerier og grafisk kunst.

 

Dagens Poster af Sofie Aabenhuus

Dagens Poster af Sofie Aabenhuus
Artikel
Dagens Poster af Sofie Aabenhuus
Beskrivelse
Helt tilfældigt stødte jeg på et navn i dag, som jeg genkendte fra min skolegang på KEA Design. En pige som jeg virkelig godt kunne lide, og som
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply