DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Frederiksberg Svømmehal – Dagens Poster

Årstiden taget i betragtning burde man være klar til en dukkert….. det bliver nok bare i svømmehallen i stedet for havet! Jeg fandt en hel række af de her skønne nostalgiske plakater fra Frederiksberg Svømmehal, som jeg ikke kunne stå for.

Plakaten er lavet af Aage Sikker Hansen (1897-1955). Aage er mest kendt for sine tegninger til Politikens søndagstillæg og for sine plakater. Han står også bag de populære plakater fra Davre Gryn og Cirkelkaffe.

Jeg fandt plakaten hos Permild-rosengreene.dk og der er masser af denne slags fra Frederiksberg Svømmehal.

Frederiksberg Svømmehal - Dagens Poster

The artist behind today’s nostalgic poster, is behind many advertising posters in Denmark from 1940 and many years ahead. His name was Aage Secure Hansen (1897-1955) and he also drew drawings for one of the country’s major newspapers for several years. This poster from a public indoor swimming pool in Copenhagen, and I think it is so beautiful.
See the poster and many more here

Frederiksberg Svømmehal – Dagens Poster
Artikel
Frederiksberg Svømmehal – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply