Vi tester

Resultat af pudetesten!

I samarbejde med JYSK har testet 4 hvidt forskellige hovedpuder. Et par af puderne har givet mig et par søvnløse nætter, mens en af puderne faktisk er blevet en yndlingspude.

Hovedpuder er jo nærmest en videnskab, det er en meget individuel sag. Jeg er typen, som bedst kan lide en fluffy hovedpude. Den må ikke være for flad og den skal helst holde formen. Jeg sover altid på siden, og netop sovestillingen er vigtigt at tage højde for, når du vælger en hovedpude.

-Og nu til resultatet:

Resultat af pudetesten! Wellpur OPTIMAL
en pude med memory skum. Den et tung og virker hård og ikke særlig indbydende. Vi ved jo godt alle sammen, at fysioterapeuter anbefaler denne slags puder, fordi de former sig efter varme og tyngde, og derfor passer denne type puder individuelt for den som anvender den.  Derfor har jeg glædet mig til at teste puden.

De første to nætter vågnede jeg mange gange i løbet af natten og var ikke begejstret. De sidste to nætter har jeg dog vænnet mig til puden og har sovet udemærket. Jeg savner lidt følelsen af velbehag, når jeg lægger hovedet på puden, men jeg må indrømme, at jeg kan mærke, at den er god for min nakke.

Resultat af pudetesten!Dunlopillo SERENITY

Puden er en latex pude og minder lidt i form og tyngde om Wellpur. Jeg er jo ikke så begejstret for de her tunge hårde puder, som former sig efter hovedet. Jeg er til de bløde og vamsede puder. Med Dunlopille SERENITY får man dog begge dele. Jeg var ret overrasket over puden føltes mere blød, og den puffede lidt om ansigtet på mig, præcis som jeg kan lide det. Jeg er faktisk ret begejstret for denne pude og det endte med at være TEST-VINDEREN!

Resultat af pudetesten!

Fossflakes SUPERIOR 600 g. – 1 kammer

En pude med fiberfyld og testens letteste pude med sine 600 g. Jeg glædede mig til jeg skulle teste denne pude, fordi den er så vamset og let, lige en pude for mig… -troede jeg! Puden passede bare slet ikke til mig. Jeg vågnede flere gange (ja, jeg ved det… jeg er virkelig ‘Prinsessen på ærten’-agtig). Puden blev flad, og fyldet endte oppe over mit hovede. Det var desværre en skuffelse, jeg tror måske den egner sig bedst til en, som sover mest på ryggen.

Resultat af pudetesten!Ringsted Dun ROYAL 700 g. – 3 kammer

Da jeg modtog alle puderne fra JYSK, så svor jeg på, at denne pude ville blive min favorit. Jeg gemte den endda til sidst, så jeg havde noget at glæde mig til. Puden er faktisk rigtig lækker. Den er fluffy og kvaliteten er god. Jeg sov godt og de kvaliteter jeg søger i en pude opfyldte den. Puden får en andenplads i testen, den var en anelse for høj, til mig. Til gengæld ville jeg ELSKER at teste dynen som hører til…. (fik i den hentydning JYSK?)

Resultat af pudetesten!
Artikel
Resultat af pudetesten!
Beskrivelse
I samarbejde med JYSK har testet 4 hvidt forskellige hovedpuder. Et par af puderne har givet mig et par søvnløse nætter, mens en af puderne faktisk er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply