DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

This always happens….

This always happens....

Jeg elsker at læse bøger! Jeg elsker at forsvinde fuldstændig ind i en bog, hvor tid og sted pludselig forsvinder og, hvor støj og aktivitet omkring mig slet ikke registreres. De der skønne bøger, som man ikke kan slippe og som nærmest sidder limet fast i hænderne. Problemet er bare, at de sidste par år, har jeg ikke kunne finde roen til at fordybe mig i en bog, og hvis jeg gør bliver jeg lynhurtig søvnig og falder hen. Billedet herover kunne godt være mig, og det kan faktisk tolkes på begge måder ikk? -Altså enten er hun faldet hen eller også er hun suget ind i bogen.

Kunstprint af Carlos ARL, kan købes her

 

This always happens….
Artikel
This always happens….
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply