INTERIØR

Jeg har givet mig selv den ultimative julegave

Jeg har givet mig selv den ultimative julegave

Jeg har længe været på udkig efter nye plaider. Vi bor i et gammelt hus, og her kan godt være lidt koldt engang imellem, så derfor må vi ikke gå ned på plaider.

Louise Roe’s Tube Plaid, har jeg længe flirtet med tanken om at investere i. Plaiden er strikket som et langt rør – det er altså en plaid, man kravler ind i – se den tanke er jo meget tiltrækkende. Jeg har været i tvivl om den har været skøn i teorien, men om man ville få brugt den i praksis. Jeg tog chancen, den er min nu og jeg elsker den.

Jeg har haft den i en uge og jeg slås dagligt med min datter om, hvem der skal putte i “tuben” om aftenen. Man kan faktisk ligge to i den, jeg har ligget i ske med min lille søn i den og han syntes det var hyggeligt. Jeg er vildt glad for min plaid, og har bestemt ike fortrudt.

Jeg har givet mig selv den ultimative julegave

De sidste par dage har jeg været syg… sådan rigtig syg med feber, og jeg har derfor fået max ud af plaiden. Du kender den godt den der “uhhh-hvor-jeg-fryser-og-har-ondt-alle-vegne-følelse ikk? Jeg har været derude, hvor man ikke kan bære at forlade sit tæppe for rystende at hente et glas vand – her er tuben genial, den følger jo med og holder dig varm.

Jeg har givet mig selv den ultimative julegave

Jeg forestiller mig at Tube Plaiden er brugbar året rundt, og glæder mig allerede til at slæbe den med terrassen på en kølig sommeraften!

Jeg har givet mig selv den ultimative julegave

Tubeplaiden fra Louise Roe er i 100% Uld mix og måler 80 x 160 cm. og koster 1.499 kr. efter min mening er den alle pengene værd. Den fås i flere farver og også med striber hos f.eks. Cahetu.com

Jeg har givet mig selv den ultimative julegave

 

 

 

Jeg har givet mig selv den ultimative julegave
Artikel
Jeg har givet mig selv den ultimative julegave
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply