INTERIØR Kunst

Kunst til væggen – Vol. 2

For et par uger siden startede jeg en lille serie: ‘Kunst til væggen’ og dette er nr. 2 indlæg i serien. Jeg sætter fokus på kunst på væggen, fordi jeg finder så meget lækkert i på den front i øjeblikket og jeg samler inspiration til at lave en ny billedvæg. I mit gamle hus havde jeg en stor billedvæg, som var ret så populær. Jeg savner at have en masse smukt print at kigge på her i vores nye skønne lejlighed, så nu er jagten gået i gang. Jeg kigger PT på nye up-commere som f.eks. Rune Elmegaard og Du You Mind Art og så er der jo også Nynne Rosenvinge, som længe har lavet kunstprint, men nu har åbnet op for en helt ny stil som jeg er vild med. Inden du får et smugkig på de kunstprint jeg kigger på i øjeblikket, så kan du jo klikke her hvis du vil se mit tidligere indlæg i serien her, hvor jeg skrev om alternativ kunst på væggen af Rebekka Nielsen.

RUNE ELMEGAARD

Rune Elmegaard har malet malerier i mange år, og så har han holdt en lang pause og tilbragt den i møbel-designets tjeneste. Nu er han så tilbage med en enorm energi, og rigtig meget på hjertet. Rune maler stadig unikke malerier, men har også kastet sig over den grafiske form og det er jo skønt. Hans kunstprint-kollektion (undskyld Rune, må jeg kalde den det uden det lyder for kommercielt? ;-)) vokser og vokser fra dag til dag, han har nemlig en masse på hjertet <3 Her er et lille udpluk:

Du kan se mere af Runes arbejde her

DO YOU MIND ART

Katrine Engman er tidligere skolelæreinde, men har altid været en utrolig kunstnerisk og kreativ sjæl. Hun kommer fra en familie hvor kunst, arkitektur og filosofi fyldte meget.
Disse elementer kombinerer Katrine Engman med inspiration fra den skønne natur på Møn, hvor hun bor og har sit værksted i en gammel skole, hvor man også kan se hendes kunst. Alle kunstprint sælges i meget limited editions, og de er virkelig flotte live. Se et udpluk her

-keywords

-keywords

Mange af Katrines kunstprint bærer på et lille poetisk budskab eller en lille fin historie. Se mere fra Katrine her

NYNNE ROSENVINGE

Nynne Rosenvinge leger med fonte og grafiske, organiske linjer i hendes nye plakat-serier. Jeg er vild med hendes kunstneriske tilgang, synes virkelig at hun har fat i noget som jeg ikke helt kan slippe.

Se mere af Nynne Rosenvinge her / Hvis du er vild med farverne og formerne i Nynnes plakater så skal du vide at hun netop har designet kjoler i de skønneste mønstre og farver.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  januar 29, 2020 at 11:55

  Jeg er også virkelig en sucker for vægkunst og glæder mig til, at flytte i hus om lidt, hvor der unægteligt kommer lidt mere plads at boltre sig på, hvad det angår 😀

 • Reply
  Rebecca
  marts 4, 2020 at 08:53

  Wauw sikke nogle fede plakat brands. Jeg kandte ikke til Rune Elmegaard, så det er fedt lige at få udvidet sin horisont

Leave a Reply