Kunst

Kunst til væggen – Vol. 1

Rebekka Nielsen er total upcoming med sine smukke håndlavede vægdekortioner, som jeg er ret vild med. Vi har allerede lånt et par af Rebekkas smukke værker til styling-opgaver og de kan altså noget, noget andet end malerier og print. Disse værker er taktile, levende og så bløder de særligt nybyggerier op – de er nemlig en super lækker blød kontrast til skarpe linjer, masser af glaspartier og flisegulve.

Rebekka Nielsen er til daglig arkitekt, men har for nylig kastet sig ud i også at lave disse vægdekorationer. Egentlig giver det jo super god mening, hvis man er kreativ og til daglig arbejder meget med linjer, hårde materialer og lange processer at kaste sig ud i at arbejde med et organisk og formbart materiale. Rebekka laver sine værker af garn, som hun selv farver. Se mere på Rebekkas instagramprofil: @rebekkanielsen_

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply