HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) RUM OG INDRETNING

Et spektakulært og farvemodigt hjem

Den italienske design- og arkitektduo Marcante Testa består af Andrea Marcante og Adelaide Testa. De to modige og virkelig dygtige arkitekter udvikler design, spektakulære indretninger fuld af meget modige valg og så rådgiver de virksomheder om materialer og møbler.

Deres projekter kan være alt fra private indretninger, stylinger, design af interiør, konceptudvikling og indretning af restauranter, butikker, kontorer osv. Andrea og Adelaide ønsker at være både seriøse og sjove, rustikke og kosmopolitiske, demokratiske og raffinerede, praktiske og elegante, maskuline og delikate… mange modsætninger der samlet set, giver nogle vanvittig interessante resultater og skaber en hel perfekt balance.

 

Jeg er ret betaget af deres tankegang, talent, kreativitet og deres fantastiske mod. Her skal du se en lejlighed de har indrettet. Den er farverig, raffineret og provokerende… jeg er vild med den!

Du kan se meget mere indretning og design fra Marcante Testa lige her

Et spektakulært og farvemodigt hjem
Artikel
Et spektakulært og farvemodigt hjem
Beskrivelse
Den italienske design- og arkitektduo Marcante Testa består af Andrea Marcante og Adelaide Testa. De to modige og virkelig dygtige arkitekter udvikler design, spektakulære indretninger fuld af meget
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply