INTERIØR Uncategorized

Nyt, nyt, nyt, nyt …

Jeg ved godt, at det er mega politisk ukorrekt at råbe nyt, nyt, nyt, nyt i en tid hvor vi skal tænke os rigtig godt om. Men altså det gør jeg også, så vidt muligt. Når det så er sagt, så må man jo godt kigge sig lidt omkring ikk? og måske bare købe en ting eller to, selvfølgelig kun lige det man har brug for ikk?

Her kommer smukke lækre nyheder fra både skønhed, fashion og interiør design, et lille mix af alt det som jeg sukker efter pt…

Flot ladestation til din Iphone, kan både fås i den her ultra tøsede variant ( liiige mig ) eller en mere maskulin udgave. Set hos Native Union, klik her

Jeg elsker coffeetable books, særligt dem med smukke og inspirerende omslag. Coffetable books inspirerer mig gang på gang, de er altid tilgængelige i min stue, og så er de super gode at bruge i sin indretning på linje med alt andet interiør. Denne flotte bog er fuld af stærke og smukke sort/hvide fotos taget af Mert Alas og Marcus Piggott. Kan købes her hos New Mags

Læbepomaden som jeg fik stukket i hånden som gave forleden, med påstand om, at når jeg først havde prøvet den, ville jeg blive afhængig – og det er jeg så blevet. Læbeponaden fra La Bruket er super til denne årstid, men helt garanteret også til sommeren, og så er det en tyk stift i La Brukets lækre emballage… kan købes her

Den her vase er to die for! Jeg synes den er ufattelig smuk og megt dekorativ. Den er fra Aytm og fås i flere farvekombier, tjek dem her

Jeg er vild med den her rå bæltetaske fra Markberg… faktisk er jeg vild med stort set alt hvad der er hos Markberg, men den her er et virkelig godt køb, fordi jeg har slidt min gamle bæltetaske op, så her må jeg altså med god samvittighed swipe dankortet… og det gør jeg altså 😉 Vil du også så swipes? så foregår det lige her

Sidste ting på min ønskeliste er en nyhed fra Ferm Living, en nyhed som jeg er helt oppe og ringe over. Tjek lige det her smukke sidebord eller natbord eller piedestal om du vil fra Ferm Living spring kollektion! Wauw, jeg er vild med sammensætningerne af sten, det er så smukt og så er det et yderst skulpturelt møbel ikk? Det kommer først i slutningen af marts så vi må vente lidt endnu.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply