INTERIØR

TENDENS#1 – Tropical 2015

G O D T     N Y T Å R

Vi håber du er kommet godt ind i det nye år, og vi ønsker dig alt det bedste for 2015.

Vi lægger ud med at kigge på nogle af de tendenser, som vi kan glæde os til i året, der kommer. En af tendenserne peger i en tropisk retning, og det er ret overraskende på disse nordiske kanter. Jeg er ret spændt på, om danskerne er klar til at lukke døren op for interiør såsom forgyldte ananas, tapet med palmer og ananaser, kraftige grønne farver og masser af guld – det er faktisk lidt glamourøst, og det er vidst ikke lige det, vi danskere er mest vild med, når det gælder indretning.

Hvad synes du om tendensen? – Er du klar til at tage den indendørs?

TENDENS#1 - Tropical 2015

1. Tapet med palmertræer fra Cole & Son. Fås i flere farvekombinationer  |  2. Kunstig undulat kan fås hos Moods.com |  3. Fin brevvægt i glas med palme motiv fra John Derian  |  4. Tallerken med palmetræ fra John Derian  |  5. Dekorations ananas i hvid eller guld fra Designdelicatessen

TENDENS#1 - Tropical 2015

Print til væggen – en lidt mere nordisk måde at få den tropiske tendens ind i stuerne på – farvedæmpet og grafisk. Set hos Nordicdesigncollective.dk

TENDENS#1 - Tropical 2015

Dette tapet med ananas fås i mange farvekombinationer og er allerede ret populært i blogland. Set hos Aimeewilder.com

TENDENS#1 - Tropical 2015

-Endnu et lidt mere nordisk udtryk, men stadig meget tropisk. Dette print er fra Kristina Dam 

TENDENS#1 - Tropical 2015

Den er ret sjov den her – tror bestemt ikke, at vi kommer til at se disse mange danske hjem, men lidt skønt er det med de her DIY lampeskærme, som camoufleres med tapetet. Jeg tænker Florida i 80’erne – Miami Vice 🙂 Hvad tænker du?

Set hos: houseofhackney.com

 

TENDENS#1 – Tropical 2015
Artikel
TENDENS#1 – Tropical 2015
Beskrivelse
G O D T     N Y T Å R Vi håber du er kommet godt ind i det nye år, og vi ønsker dig alt det bedste for 2015. Vi
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Elizabeth
    januar 2, 2015 at 17:45

    Det var ret oppe sidste år i tøjmoden synes jeg, og jeg synes at det er noget så fint… Havde set en T-shirt hos J.Crew med den fineste ananasprint i guld – meget lig tapetet du viser. Jeg nåede aldrig at købe den, men måske kan tapetet blive et plaster på såret 😉

Leave a Reply